Wednesday, March 4, 2009

Päev 14. 03.03.2009 – Hoi An

Mõtlesime pulli pärast, et prooviks hotellis pakutavaid teenuseid: ma võtsin massaazi ja Piia maniküüri ja pediküüri. Väga veider kogemus – Piia protseduurid viidi läbi lihtsate käepäraste vahenditega, kuigi tulemus pold üldse halb. Massöör oli ka täielik amatöör, mökerdas mu beebiõliga kokku ja silus veits. Aga naljakas oli :)

Peale hommikust huumorinurka mõtlesime teha shoppingupäeva: väga meeldivaid valmistooteid ei leidnud ja läksime seega rätsepa juurde. Piia lasi teha talvejaki (jah, see kõlab veidralt Vietnami kontekstis, aga Eestis sügisel või kevadel peaks ikka kanda saama), püksid ja kleidi. Ma tellisin ülikonna. Eks siis näis, mis välja tuleb. Kuskil lõuna ajal läks tellimus sisse ja kella 7 ajal õhtul võis juba esimesse proovi minna – jube kiiresti teevad… Esimene proov oli vähemalt lootustandev. Siit-sealt tuli kohendada, eks homme ole lõpptulemus näha.

Snakewine on ka veel ostmata, aga siin linnas pole seda eriti näha müügil. Loodetavasti saame homme-ülehomme ikka ära ostetud…

Midagi muud erilist täna ei teinudki. Homme lähme My Soni, mis on templitekompleks dzunglis ja loodetavasti õhtu poole ka randa.

Istume praegu hotellis rõdul, tellisime endale mojitod. Selliseid mojitosid ma polegi enne näinud. Esmapilgul peale vaadates ütleks, et see on spinatipuljong – selline kergelt rohekas vedelik, mille peal on väike roheline tahkem kiht. Jääd igatahes pole. Maitse veidi meenutab mojitot (kui tead, et sa mojito tellisid ja püüad seda maitset ette kujutada), kui palusime, siis toodi meile ka mõned jäätükid.

Me hotellitoas on ka allüürnik – laes lambi kõrval on väike geko…

No comments:

Post a Comment